Conversie optimalisatie voor webshops

Een webshop met duizenden bezoekers, maar geen enkele bezoeker doet een aankoop. Dan weet je wat je conversie optimalisatie in moet zetten voor jouw webshop. Er gaat overduidelijk iets niet goed. Waarom deze bezoekers geen aankoop doen, dat kan liggen aan verschillende factoren. we zoeken naar jouw zwakke plekken en gaan deze optimaliseren, zodat bezoekers bij jou willen kopen of zelfs meer willen kopen! 

E-commerce specialist inzetten voor conversie optimalisatie 

Door een e-commerce specialist in te zetten voor conversie optimalisatie, help jij jezelf naar meer omzet en groei. Dit kan bijvoorbeeld met UX en onder andere onderzoek naar de klantreis bij jouw webshop. Een e-commerce specialist van eSavvy heeft alle tools en mogelijkheden in huis om jou het beste advies te geven om te groeien.

Waarom conversie optimalisatie 

Het antwoord op de vraag waarom optimaliseren voor conversie belangrijk is simpel. Dankzij conversie optimalisatie haal je meer uit jouw webshop. Je groeit in alle opzichten. Maar wanneer begin je met de optimalisatie? Nou je moet vanaf moment 1 direct starten met optimaliseren. Natuurlijk is het fijn als je al wat bezoekers hebt. Zo kun je ook meer testen. 

De start van conversie optimalisatie 

Conversie optimalisatie start met een gedegen onderzoek. Hier komen facetten aan bod zoals een analyse van jouw website, wat is jouw strategie en wat vinden bezoekers van jouw website? Hieruit rolt een strategie en plan. Zodat we tot actie over kunnen gaan. 

Voordat we van start gaan doen we natuurlijk eerst een nulmeting. Met deze nulmeting kunnen we precies zien hoeveel progressie er wordt gemaakt dankzij de conversie optimalisatie. 

Vervolgens wordt de conversie optimalisatie concreet doorgevoerd. Dit kan gepaard gaan met AB-testen, maar ook copywriting, Google Ads campagnes bijsturen en UX behoren tot de opties voor conversie optimalisatie. Er wordt voor jou een strategie en plan op maat gemaakt. 

De winst van conversie optimalisatie 

Natuurlijk is conversie optimalisatie een investering. Deze investering verdien je gemakkelijk terug. De winst van conversie optimalisatie is onder andere:

  • Terugkerende bezoekers. 
  • Tevreden klanten. 
  • Meer leads. 
  • Meer winst. 
  • Meer inzicht. 

Dankzij conversie optimalisatie draag je bij aan veel verschillende facetten. 

Je wilt meer kennis inzetten, je proces of technische infrastructuur verbeteren?
Laten we samen een strategie en plan maken!

Waarmee kan ik je helpen?

E-commerce Strategie & Roadmap

Een doordachte strategie ontwikkelen om je doel te behalen.

BI & Analytics

Data & Dashboards inzetten voor het maken van gefundeerde beslissingen.

Marketing Automation

Marketing Automation inzetten om leads/prospects efficiënter en beter te kwalificeren en aan je te binden.

E-commerce automatisering

Jouw e-commerce platform realiseren, schalen en verder optimaliseren.

SEO

Zoekmachine optimalisatie om organisch verkeer naar je webshop te verhogen.

SEA

Zoekmachine advertising om snel bezoekers naar je webshop te trekken.

Conversie optimalisatie

Meer conversie halen uit elke bezoeker van je webshop.

UX Design

Je klant centraal stellen door het inzetten van UX design.

E-commerce Partner van

Jouw E-commerce manager

Je weet dat je meer uit je webshop kunt halen maar hoe doe je dat? Ik help je bij het verbeteren van je webshop en het realiseren van meer groei.

Succes verhalen

Super fijne samenwerking. Korte lijnen en perfecte communicatie! Eindelijk iemand gevonden met veel kennis van magento 2.0
S. Van Oostenbrugee

Eigenaar, Handdoek.nl

Amanj is een bijzondere persoon met sterke werkethiek. Hij maakt waar wat hij belooft. Hij heeft ons geholpen met het realiseren van onze nieuwe webshop en daarna bezig met de verdere optimalisatie. Hij is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf geworden waarbij hij advies geeft op verschillende niveau’s.
J Farhanghi

CEO, Sigmatex B.V.

Snelle communicatie via mail en telefoon. Het team denkt mee en komt met creatieve oplossingen. Het uiteindelijke werk werd geleverd zoals afgesproken en de kwaliteit is top.
H. Willem

Eigenaar, PK

Laten we beginnen

Wil je groeien met je webshop? Laten we kennismaken.