E-commerce advies

Wanneer je op zoek gaat naar advies voor jouw e-commerce, dan is de kans groot dat je ondersteuning wilt voor bepaalde onderdelen. Dit kan zijn omdat je wel bezoekers ontvangt, maar deze bezoekers converteren niet. Of omdat jouw webshop simpelweg niet wordt gevonden. Er zijn veel redenen waarom online succes achterblijft. Dit is vaak niet opgelost met simpel advies.

Advies op maat voor jouw e-commerce 

Elke webshop is uniek. Er is niet één advies dat werkt voor elke e-commerce. Dat komt omdat jij andere wensen hebt, dan jouw concurrent. Daarnaast zijn zeer waarschijnlijk ook jouw doelen ook anders. Advies op maat voor jouw e-commerce is de sleutel tot succes. 

Advies in negen stappen 

Om succesvol e-commerce advies te geven, is onderzoek en dialoog ontzettend belangrijk. In negen stappen gaan wij het dialoog met jou aan en doen wij onderzoek naar de beste strategie voor jou. 

Deze negen stappen zijn terug te brengen naar de vier basis fundamenten van e-commerce. Dit zijn een sterke basis, bezoekers, conversie en retentie. Een sterke basis is nodig om jouw doelen te behalen. Bezoekers zijn natuurlijk onmisbaar voor jouw bedrijf. Maar hoe bereik je deze? Dankzij de juiste strategie weet jij straks hoe jij jouw doelgroep bereikt. Bezoekers moeten ook converteren. Een webshop die geoptimaliseerd is, zorgt ervoor dat bezoekers precies weten wat zij moeten doen om hun doel te bereiken. Tot slot wil je graag dat deze bezoekers ook fan worden en terugkeren bij jouw webshop. 

E-commerce advies kan zeer uitgebreidt zijn, maar ook erg specifiek zijn. Maar elk advies begint bij het creëren van een sterke basis. Alleen met een sterke basis kun jij jouw doelen bereiken. Het advies van eSavvy gaat dan ook eerst in op de basis. Samen met jou bespreken we de pijnpunten, jouw doelen en jouw huidige data. Op basis van dit onderzoek creëren we samen die sterke basis en geven wij jou advies, zodat jij kunt blijven groeien. 

Waarom e-commerce vastloopt 

De afgelopen tien jaar hebben we al verschillende e-commerce geholpen. Veel ondernemers stellen de waarom vraag. Ze snappen niet waarom het succes op zich laat wachten. eSavvy zoekt dit voor jou uit. We hebben wel geleerd in de afgelopen jaren dat het fout gaat omdat; 

  • de kennis niet aanwezig is in het team. 
  • data niet wordt gebruikt. 
  • er zijn niet genoeg resources. 
  • geen duidelijk proces. 
  • de technische infrastructuur kan het niet aan. 
  • er is geen strategie en plan. 

Waarom jij op succes moet wachten, onderzoeken wij samen met jou. Zodat we aan de slag kunnen gaan voor succes. 

Je wilt meer kennis inzetten, je proces of technische infrastructuur verbeteren?
Laten we samen een strategie en plan maken!

Waarmee kan ik je helpen?

E-commerce Strategie & Roadmap

Een doordachte strategie ontwikkelen om je doel te behalen.

BI & Analytics

Data & Dashboards inzetten voor het maken van gefundeerde beslissingen.

Marketing Automation

Marketing Automation inzetten om leads/prospects efficiënter en beter te kwalificeren en aan je te binden.

E-commerce automatisering

Jouw e-commerce platform realiseren, schalen en verder optimaliseren.

SEO

Zoekmachine optimalisatie om organisch verkeer naar je webshop te verhogen.

SEA

Zoekmachine advertising om snel bezoekers naar je webshop te trekken.

Conversie optimalisatie

Meer conversie halen uit elke bezoeker van je webshop.

UX Design

Je klant centraal stellen door het inzetten van UX design.

E-commerce Partner van

Jouw E-commerce manager

Je weet dat je meer uit je webshop kunt halen maar hoe doe je dat? Ik help je bij het verbeteren van je webshop en het realiseren van meer groei.

Succes verhalen

Super fijne samenwerking. Korte lijnen en perfecte communicatie! Eindelijk iemand gevonden met veel kennis van magento 2.0
S. Van Oostenbrugee

Eigenaar, Handdoek.nl

Amanj is een bijzondere persoon met sterke werkethiek. Hij maakt waar wat hij belooft. Hij heeft ons geholpen met het realiseren van onze nieuwe webshop en daarna bezig met de verdere optimalisatie. Hij is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf geworden waarbij hij advies geeft op verschillende niveau’s.
J Farhanghi

CEO, Sigmatex B.V.

Snelle communicatie via mail en telefoon. Het team denkt mee en komt met creatieve oplossingen. Het uiteindelijke werk werd geleverd zoals afgesproken en de kwaliteit is top.
H. Willem

Eigenaar, PK

Laten we beginnen

Wil je groeien met je webshop? Laten we kennismaken.