E-commerce consultant

Een consultant die jouw webshop laat groeien. 

Een goede e-commerce consultant beschikt natuurlijk over de juiste kennis en ervaring. Ervaring met bijvoorbeeld SEO, SEA en conversie optimalisatie zijn belangrijk. Maar voor een succesvolle webshop is natuurlijk meer nodig.  Wij begrijpen maar al te goed dat elke webshop uniek is. Wat jij verkoopt is uniek en elk bedrijf heeft weer zijn eigen visie en missie. Er is dus geen eenduidig antwoord voor een webwinkel. En wij helpen je graag met de juiste aanpak zodat jij succes behaald. 

Waarom je nu geen succes behaald

Behaal jij op dit moment niet het succes wat je graag wilt behalen? Dit kan komen doordat je niet de kennis in huis hebt of niet alle middelen hebt voor succes. Of misschien ligt jouw focus wel teveel op de zaken die fout gaan en niet op wat goed gaat. De kans is groot dat je op dit moment niet op de juiste strategie inzet en geen gebruik maakt van jouw data. Bovenal ligt het vaak aan het feit dat er geen duidelijk strategie en plan is. Laat staan dat het plan wordt gedragen door het gehele team.

Hoe wij jou helpen

eSavvy helpt jouw de juiste kennis in huis te halen, geeft een plan, een strategie en de middelen. Alles om succes te behalen. Dit wordt gedaan met een negen stappen plan. Deze negen stappen komen neer op de vier fundamenten voor groei. 

De vier fundamenten voor e-commerce groei 

  1. De basis 

Alleen met een sterke basis behaal jij online succes! Deze sterke basis creëer je door de juiste onderzoeken. Daarmee beantwoord je vragen zoals; Wie is jouw doelgroep, waaruit bestaat de markt en welke producten zijn relevant voor jou? Maar we kijken natuurlijk ook naar jouw data en koppelingen. Welke waardevolle informatie heb je al verzameld en wat zegt deze informatie? Alles zodat jij een sterke basis creëert.

2. Jouw bezoekers

Elke webshop kan op verschillende manieren bezoekers aantrekken. Maar niet elke manier is de juiste manier. Dankzij een goede basis weet jij precies welk marketingkanaal aansluit op jouw doelgroep. Samen met jou zetten we doelgericht de beste kanalen in. 

3. Conversie

Conversie is natuurlijk een belangrijk graadmeter voor jouw succes. Je wilt dat zowel de nieuwe, als de bestaande klanten een aankoop doen bij jou. Daarom optimaliseren wij jouw webshop voor conversie. Zodat alles aansluit bij jouw doelgroep.

4. Retentie

Alle nieuwe klanten zijn natuurlijk leuk, maar deze klanten zijn nog leuker als ze klant blijven. Daarom gaan wij alle middelen inzetten, zodat jij fans krijgt. Een klant die terugkeert en fan is, is gewoon ontzettend waardevolle voor een bedrijf. 

Een persoonlijke e-commerce consultant 

eSavvy wil graag dat jij online succes behaalt, dat behaal jij natuurlijk alleen met de beste begeleiding, ervaring en kennis. Met een e-commerce consultant van eSavvy krijg jij de waardevolle informatie, begeleiding en ervaring die jij wilt. Met onze persoonlijke begeleiding krijg jij een strategie, een gedegen plan, middelen en kennis die jij nodig hebt om alles uit jouw e-commerce te halen. Dat allemaal geheel op maat. 

Huidige situatie

Geen enkele e-commerce is hetzelfde. Eerst wordt in kaart gebracht waar je nu staat. Wat zijn de invloeden op jouw succes en wat zijn de negatieve invloeden?

Waar wil je heen?

Samen zetten we duidelijke KPI’s op en stellen we doelen op die haalbaar zijn.

Starten met optimaliseren

Wanneer de basis is gelegd, kunnen we starten met optimaliseren. Samen met jou gaan we op weg naar groei.

Je wilt meer kennis inzetten, je proces of technische infrastructuur verbeteren?
Laten we samen een strategie en plan maken!

Waarmee kan ik je helpen?

E-commerce Strategie & Roadmap

Een doordachte strategie ontwikkelen om je doel te behalen.

BI & Analytics

Data & Dashboards inzetten voor het maken van gefundeerde beslissingen.

Marketing Automation

Marketing Automation inzetten om leads/prospects efficiënter en beter te kwalificeren en aan je te binden.

E-commerce automatisering

Jouw e-commerce platform realiseren, schalen en verder optimaliseren.

SEO

Zoekmachine optimalisatie om organisch verkeer naar je webshop te verhogen.

SEA

Zoekmachine advertising om snel bezoekers naar je webshop te trekken.

Conversie optimalisatie

Meer conversie halen uit elke bezoeker van je webshop.

UX Design

Je klant centraal stellen door het inzetten van UX design.

E-commerce Partner van

Jouw E-commerce manager

Je weet dat je meer uit je webshop kunt halen maar hoe doe je dat? Ik help je bij het verbeteren van je webshop en het realiseren van meer groei.

Succes verhalen

Super fijne samenwerking. Korte lijnen en perfecte communicatie! Eindelijk iemand gevonden met veel kennis van magento 2.0
S. Van Oostenbrugee

Eigenaar, Handdoek.nl

Amanj is een bijzondere persoon met sterke werkethiek. Hij maakt waar wat hij belooft. Hij heeft ons geholpen met het realiseren van onze nieuwe webshop en daarna bezig met de verdere optimalisatie. Hij is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf geworden waarbij hij advies geeft op verschillende niveau’s.
J Farhanghi

CEO, Sigmatex B.V.

Snelle communicatie via mail en telefoon. Het team denkt mee en komt met creatieve oplossingen. Het uiteindelijke werk werd geleverd zoals afgesproken en de kwaliteit is top.
H. Willem

Eigenaar, PK

Laten we beginnen

Wil je groeien met je webshop? Laten we kennismaken.