E-commerce strategie & roadmap

De roadmap en strategie voor meer succes voor jouw webshop.

Elke webshop eigenaar begrijpt maar al te goed dat een goede e-commerce strategie het halve werk is. Het opstellen en volgen van een strategie is alleen niet altijd gemakkelijk. Toch is voor een vliegende start een strategie ontzettend belangrijk. Zonder strategie weet jij niet hoe jij je doel gaat bereiken. 

Een goede e-commerce strategie is nodig om alle doelen te bereiken. Alleen hiermee kun je de omzet verhogen en de roi vergroten. Ook is alles gericht op jouw bedrijfsstrategie. Zo wordt jouw visie vertaalt naar de digitale e-commerce wereld. 

Een e-commerce strategie opzetten 

Een e-commerce strategie opzetten begint bij een goed gesprek. Wat wil je bereiken en is dat doel haalbaar? In een gesprek achterhalen wij jouw doelen, maar natuurlijk ook hoe jij succesvol blijft en wie jouw klanten precies zijn. We doen vervolgens natuurlijk grondig onderzoek wat jouw mogelijkheden zijn, wie jouw klanten zijn en hoe jij jouw doelgroep bereikt.

De strategie uitvoeren 

Dankzij alle informatie wordt de e-commerce strategie opgezet. Dan is het tijd voor de uitvoering. Voordat we daaraan starten is het natuurlijk belangrijk dat je aan de slag gaat met de planning. Welke tools heb je nodig? Heb je medewerkers nodig? Ga zo maar door. Zo ontstaat er een volledige planning die niet alleen haalbaar is, maar ook een overzichtelijk en realistisch beeld geeft. Zo ga je goed van start.

Een roadmap 

Een roadmap voor jouw e-commerce strategie vertelt jou precies welke route je gaat bewandelen de komende periode. Alle belangrijk informatie staat hierin beschreven, zodat je precies weet waar je bent gestart en waar je naartoe werkt. Zo zie je de resultaten en planning gemakkelijk in één overzicht.

Behaal meer resultaat dankzij een goede e-commerce strategie

Een goede e-commerce strategie vormt de basis voor goede resultaten. Zonder strategie ga jij ook zeker niet jouw doelen bereiken. eSavvy heeft meer dan 10 jaar ervaring en wil met jou werken aan groei. Met onze brede kennis, ervaring en betrouwbaar netwerk kunnen wij jou zeker helpen.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met op!

 

Een gedegen plan en weg naar succes uitgestippeld. Zin om meer te halen uit jouw webshop? 

Waarmee kan ik je helpen?

E-commerce Strategie & Roadmap

Een doordachte strategie ontwikkelen om je doel te behalen.

BI & Analytics

Data & Dashboards inzetten voor het maken van gefundeerde beslissingen.

Marketing Automation

Marketing Automation inzetten om leads/prospects efficiënter en beter te kwalificeren en aan je te binden.

E-commerce automatisering

Jouw e-commerce platform realiseren, schalen en verder optimaliseren.

SEO

Zoekmachine optimalisatie om organisch verkeer naar je webshop te verhogen.

SEA

Zoekmachine advertising om snel bezoekers naar je webshop te trekken.

Conversie optimalisatie

Meer conversie halen uit elke bezoeker van je webshop.

UX Design

Je klant centraal stellen door het inzetten van UX design.

E-commerce Partner van

Jouw E-commerce manager

Je weet dat je meer uit je webshop kunt halen maar hoe doe je dat? Ik help je bij het verbeteren van je webshop en het realiseren van meer groei.

Succes verhalen

Super fijne samenwerking. Korte lijnen en perfecte communicatie! Eindelijk iemand gevonden met veel kennis van magento 2.0
S. Van Oostenbrugee

Eigenaar, Handdoek.nl

Amanj is een bijzondere persoon met sterke werkethiek. Hij maakt waar wat hij belooft. Hij heeft ons geholpen met het realiseren van onze nieuwe webshop en daarna bezig met de verdere optimalisatie. Hij is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf geworden waarbij hij advies geeft op verschillende niveau’s.
J Farhanghi

CEO, Sigmatex B.V.

Snelle communicatie via mail en telefoon. Het team denkt mee en komt met creatieve oplossingen. Het uiteindelijke werk werd geleverd zoals afgesproken en de kwaliteit is top.
H. Willem

Eigenaar, PK

Laten we beginnen

Wil je groeien met je webshop? Laten we kennismaken.