E-commerce management

Je weet dat je meer uit je webshop kunt halen maar hoe doe je dat? Ik help je bij het verbeteren van je webshop en het realiseren van meer groei.

Boost je webshop

Groei van je webshop vereist een beredeneerde aanpak. Het is een continu proces waarbij je beslissingen moet maken op basis van data en het bieden van de ultieme customer journey een eis is. Ik weet inmiddels wat wel en niet werkt.

Wat houdt je groei tegen?

Na gewerkt te hebben met meerdere bedrijven in de afgelopen jaren, kwam ik tot verschillende redenen waarom sommige webshops niet groeiede. De belangrijkse punten zijn:

Je hebt geen specifieke kennis in huis

Je webshop verbeteren vraagt om kennis van e-commerce en de laatste ontwikkelingen. De verschillende partners waar je mee werkt hebben moeite om hun kennis gezamenlijk voor jouw webshop in te zetten.

Je hebt geen duidelijk proces

Je hebt geen duidelijke structuur en/of proces waardoor veel zaken niet beredeneerd worden uitgevoerd. Je weet dat een duidelijke structuur zal helpen, maar door je dagelijkse werkzaamheden kom je er niet aan toe.

Jouw technische infrastructuur kan het niet aan

Je gebruikt verschillende software die niet met elkaar communiceren. Je bent zodanig snel gegroeid dat je op kwaliteit moest inleveren en daarom heb je een zwak systeem.

Je hebt niet genoeg resources

Je weet wat je wilt, maar je hebt niet genoeg mankracht om het uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat belangrijke werkzaamheden niet of te laat uitgevoerd worden. Hierdoor zie je geen groei.

Je verzamelt data maar je gebruikt het niet

Met verschillende Analytics programma’s heb je data van klanten en hun gedrag verzameld. Echter, je gebruikt dit niet in je besluitvorming en veel besluiten worden nog steeds op basis van intuïtie gemaakt.

Je hebt geen strategie en plan

Door de dagelijkse werkzaamheden heb je geen e-commerce strategie en plan. De tijd gaat voorbij en je ziet geen groei.

Je wilt meer kennis inzetten, je proces of technische infrastructuur verbeteren?
Laten we samen een strategie en plan maken!

Waarmee kan ik je helpen?

E-commerce Strategie & Roadmap

Een doordachte strategie ontwikkelen om je doel te behalen.

BI & Analytics

Data & Dashboards inzetten voor het maken van gefundeerde beslissingen.

Marketing Automation

Marketing Automation inzetten om leads/prospects efficiënter en beter te kwalificeren en aan je te binden.

E-commerce automatisering

Jouw e-commerce platform realiseren, schalen en verder optimaliseren.

SEO

Zoekmachine optimalisatie om organisch verkeer naar je webshop te verhogen.

SEA

Zoekmachine advertising om snel bezoekers naar je webshop te trekken.

Conversie optimalisatie

Meer conversie halen uit elke bezoeker van je webshop.

UX Design

Je klant centraal stellen door het inzetten van UX design.

Mijn aanpak

Met de kennis en ervaring die ik de afgelopen tien jaar heb opgedaan heb ik een proces van 9 stappen ontwikkeld. Dit proces leidt naar groei. Deze 9 stappen zijn teruggebracht tot de vier fundamenten voor groei:

1. Basis

Een sterke basis is het fundament van jouw online succes. We kijken naar jouw doelgroep, de markt, product relevantie, je webshop, koppelingen, Analytics & Dashboards.

3. Conversie

Bij conversie halen we alles uit nieuwe en bestaande klanten. We maken de webshop zo simpel mogelijk dat jouw doelgroep het kan begrijpen.

2. Bezoekers

Hier kijken we naar de verschillende manieren om bezoekers naar jouw webshop te trekken.  We zetten hier doelgericht verschillende kanalen voor in. 

3. Retentie

Het kost meer geld/tijd om nieuwe klanten binnen te halen dan meer uit bestaande klanten te halen. We zetten verschillende tactieken om jouw klanten fans te maken.  

E-commerce Partner van

Jouw E-commerce manager

Je weet dat je meer uit je webshop kunt halen maar hoe doe je dat? Ik help je bij het verbeteren van je webshop en het realiseren van meer groei.

Succes verhalen

Super fijne samenwerking. Korte lijnen en perfecte communicatie! Eindelijk iemand gevonden met veel kennis van magento 2.0
S. Van Oostenbrugee

Eigenaar, Handdoek.nl

Amanj is een bijzondere persoon met sterke werkethiek. Hij maakt waar wat hij belooft. Hij heeft ons geholpen met het realiseren van onze nieuwe webshop en daarna bezig met de verdere optimalisatie. Hij is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf geworden waarbij hij advies geeft op verschillende niveau’s.
J Farhanghi

CEO, Sigmatex B.V.

Snelle communicatie via mail en telefoon. Het team denkt mee en komt met creatieve oplossingen. Het uiteindelijke werk werd geleverd zoals afgesproken en de kwaliteit is top.
H. Willem

Eigenaar, PK

Laten we beginnen

Wil je groeien met je webshop? Laten we kennismaken.