E-commerce Savvy

Als e-commerce manager heb ik al 10 jaar ervaring met het laten groeien van webshops. Groei realiseren geeft mij energie. Ik werk met verschillende bedrijven en teams samen om meer uit hun business te halen. Creatieve oplossingen die rendement verhogen samen bedenken en uitvoeren, dát is mijn business.

Hoe begon het?

 

Mijn voorliefde voor de onlinewereld is begonnen op mijn veertiende verjaardag toen ik mijn eerste eigen pc kreeg. Mijn studie Communicatie en Multimediadesign was dan ook een logische stap. En al tijdens mijn studie ben ik begonnen met het helpen van bedrijven met hun online zichtbaarheid en het maken van websites en webshops.

In 2012 zocht ik verdieping en leerde ik alles over UX Design en Magento. Sindsdien heb ik verschillende bedrijven geholpen bij het maken van een sterke en stabiele webshops die goed converteren.

Door mijn brede kennis van online marketing, UX design en web ontwikkeling vroegen bedrijven mij om samen strategieën te bedenken en uit te voeren voor verschillende webshops.

Mijn passie ligt daarbij bij het realiseren van groei. Ik gebruik hiervoor mijn intuïtie, maar ook statistieken en zoek daartussen naar de balans. Helemaal intuïtie kun je het niet noemen….

Ik lees namelijk heel graag boeken over alles wat hoort bij mijn vakgebied. Zo sta ik wel in de keuken te kokkerellen en lees ik terwijl over het menselijke brein, menselijk gedrag en hoe je het brein kan prikkelen.

Ik ben trots op het feit dat ik na een korte tijd in Nederland al snel succesvol mijn hbo-opleiding heb afgerond. Ik ben ook trots dat ik inmiddels al een sterk team van ontwikkelaars heb gevormd en met hen geweldige webshops heb gerealiseerd. Ik ben trots dat mijn honger naar kennis en mijn continue ontwikkeling ervoor zorgt dat ik bij steeds grotere projecten betrokken ben.

Wat mij energie geeft is om bij elk project creatieve oplossingen te vinden die het rendement verhogen.

Nu help ik webshops met het maken van de volgende stap. Met de snel op elkaar volgende ontwikkelingen op het gebied van e-commerce is groei niet eenvoudig te realiseren. Ik gebruik mijn kennis, netwerk en jarenlange ervaring om systematisch groei te realiseren voor webshops die de volgende stap willen maken.

Over mij

Amanj Hamid

Als e-commerce manager heb ik al 10 jaar ervaring met het laten groeien van webshops. Ik ben creatief en heb verschillende oplossingen voor elke uitdaging. Ik help webshops met het genereren van meer omzet door een slimme combinatie en inzet van marketing, data en tools.

Ik kan je helpen met:

  • Webshop realisatie
  • Webshop groei & optimalisatie
  • Webshop marketing
  • Webshop automatisering

Core Values

Iedere persoon is uniek en heeft zijn eigen kernwaarden. Mijn kernwaarden zie je terug in mijn werk.

Consistency

IIk ben punctueel, ik doe wat ik beloof en neem snel en objectief beslissingen waarbij ik de belangen van alle partijen in het oog houd.

Creativiteit

Oplossingen hoeven niet duur of omslachtig te zijn. Het vraagt soms omdenken. Creatieve oplossingen door out-of-the-box te denken, daar hou ik van

Kennis

Creatieve oplossingen kun je alleen bedenken wanneer je beschikt over diepgaande kennis. Ik lees en leer heel veel. Zelfs terwijl ik sta te koken ;D.

Waarmee kan ik je helpen?

E-commerce Strategie & Roadmap

Een doordachte strategie ontwikkelen om je doel te behalen.

BI & Analytics

Data & Dashboards inzetten voor het maken van gefundeerde beslissingen.

SEO

Zoekmachine optimalisatie om organisch verkeer naar je webshop te verhogen.

SEA

Zoekmachine advertising om snel bezoekers naar je webshop te trekken.  

Conversie optimalisatie

Meer conversie halen uit elke bezoeker van je webshop.

Marketing Automation

Marketing Automation inzetten om leads/prospects efficiënter en beter te kwalificeren en aan je te binden.

Web Development

Jouw e-commerce platform realiseren of schalen.

UX Design

Je klant centraal stellen door het inzetten van UX design.

Laten we beginnen

Wil je groeien met je webshop? Laten we kennismaken.