SEA voor e-commerce

Zichtbaar en de juiste doelgroep bereiken. Dat kan met SEA. Samen met jou zetten wij de juiste technieken in.  

Helemaal bovenaan in Google. Dat is de droom van elke ondernemer. Een mooie zichtbare plek waar mensen jou zeker vinden. Dit kan snel en gemakkelijk met SEA. Search Engine Advertising is niets meer dan adverteren binnen Google. Alleen wanneer je een slechte strategie inzet, dan zal het je meer geld kosten, dan je het oplevert. Een goede strategie is ontzettend belangrijk.

De juiste strategie voor SEA & E-commerce 

SEA campagnes hebben als grote voordeel dat je snel kunt schakelen. Werkt de strategie niet? Dan pas je deze gemakkelijk aan voor een goed resultaat. Maar direct de juiste strategie hebben, is natuurlijk het mooiste. Om deze te krijgen, is onderzoek key. 

Het start met een zoekwoorden onderzoek. Op welke zoekwoorden zoekt jouw doelgroep? Vervolgens wordt afgestemd welke boodschap past bij jouw doelgroep. Maar natuurlijk ook wanneer zij deze boodschap krijgen. 

Long tail zoekwoorden

Zeer specifieke zoekwoorden, die ook bestaat uit meerdere woorden zijn de long tail zoekwoorden. Voor webshops zijn deze zoekwoorden zeer belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan een blauwe armband van het merk X. Door in te spelen op deze specifieke zoekopdrachten converteert de lead/klant nog sneller. Je biedt namelijk precies aan wat zij zoeken. 

Voor SEA Is relevantie ontzettend belangrijk. Hoe relevanter de advertentie aan de zoekopdracht, hoe meer vertoningen en klikken jij pakt. Natuurlijk weet jij precies waarop jouw doelgroep zoekt. Een advertentie die aansluit op de behoeftes van jouw klant zorgt natuurlijk voor meer klikken. 

Vergeet niet jouw webshop te optimaliseren

Wat veel mensen vaak vergeten is het optimaliseren van de webshop. Het is natuurlijk leuk dat al deze mensen klikken op jouw advertentie, maar als zij op een lelijke pagina komen of een onoverzichtelijke pagina dan levert het zeker geen conversie op. Daarom gaan wij ook met jou aan de slag met de optimalisatie van jouw webshop, zoals met UX design. 

Jouw doelen behalen met SEA voor e-commerce

Het is tijd om jouw doelen te behalen met een doordachte SEA strategie. eSavvy helpt jou met een goede strategie, de juiste kennis en een goede analyse. Uiteraard stellen we samen het doel op wat jij wilt bereiken met SEA. 

Ben jij klaar om leads en klanten aan te bieden waar zij naar op zoek zijn? Dan gaan wij samen aan de slag met een succesvolle SEA campagne.

Waarmee kan ik je helpen?

E-commerce Strategie & Roadmap

Een doordachte strategie ontwikkelen om je doel te behalen.

BI & Analytics

Data & Dashboards inzetten voor het maken van gefundeerde beslissingen.

Marketing Automation

Marketing Automation inzetten om leads/prospects efficiënter en beter te kwalificeren en aan je te binden.

E-commerce automatisering

Jouw e-commerce platform realiseren, schalen en verder optimaliseren.

SEO

Zoekmachine optimalisatie om organisch verkeer naar je webshop te verhogen.

SEA

Zoekmachine advertising om snel bezoekers naar je webshop te trekken.

Conversie optimalisatie

Meer conversie halen uit elke bezoeker van je webshop.

UX Design

Je klant centraal stellen door het inzetten van UX design.

E-commerce Partner van

Jouw E-commerce manager

Je weet dat je meer uit je webshop kunt halen maar hoe doe je dat? Ik help je bij het verbeteren van je webshop en het realiseren van meer groei.

Succes verhalen

Super fijne samenwerking. Korte lijnen en perfecte communicatie! Eindelijk iemand gevonden met veel kennis van magento 2.0
S. Van Oostenbrugee

Eigenaar, Handdoek.nl

Amanj is een bijzondere persoon met sterke werkethiek. Hij maakt waar wat hij belooft. Hij heeft ons geholpen met het realiseren van onze nieuwe webshop en daarna bezig met de verdere optimalisatie. Hij is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf geworden waarbij hij advies geeft op verschillende niveau’s.
J Farhanghi

CEO, Sigmatex B.V.

Snelle communicatie via mail en telefoon. Het team denkt mee en komt met creatieve oplossingen. Het uiteindelijke werk werd geleverd zoals afgesproken en de kwaliteit is top.
H. Willem

Eigenaar, PK

Laten we beginnen

Wil je groeien met je webshop? Laten we kennismaken.