UX design voor e-commerce 

Een website die voldoet aan de verwachting van jouw klant en converteert? Dat kan met UX.

E-commerce is niets zonder een goed design. Maar een goed design is niet alleen mooi. Het is een design dat zorgt voor conversies. Want wat jij mooi en handig vindt, is niet per definitie mooi en handig  voor jouw doelgroep. Door het juiste UX design verhoog jij conversie en verbeter je de beleving voor jouw doelgroep. 

Een webshop met aandacht voor de klant 

Een webshop die niet voldoet aan de behoeftes, eisen en wensen van de lead en klant worden op de langer termijn ontzettend duur. Het ontwerp van de website is belangrijk. Om dit te bereiken wordt eerst onderzoek gedaan. 

Tijdens dit onderzoek wordt onderzocht wie jouw klanten zijn. Maar natuurlijk ook welke producten of diensten zij willen en met welk doel zij jou zoeken. Dit onderzoek vormt de basis van de perfecte website. 

Daarnaast wordt natuurlijk gekeken welke doelen jij wilt behalen. Deze doelen worden uiteindelijk weer gekoppeld met jouw klanten. Wanneer we precies weten hoe wij jouw klanten kunnen helpen, biedt eSavvy je graag de oplossing. Zodat we de klantervaring in de webshop verbeteren. 

UX design

Een UX design start met onderzoek. Dit kan op verschillende manieren, maar alles wordt ingezet dat wij jouw klant begrijpen. Vervolgens voegen we deze onderzoeksresultaten samen met natuurlijk jouw data. We kunnen starten aan UI design. Dit bestaat uit het maken van mockup design, wireframes en natuurlijk interactieve prototypes. Deze designs worden zorgvuldig getest, zodat we uiteindelijk tot een perfect design komen. 

Functioneel, responsive en aangepast op de customer journey 

Een UX design is natuurlijk functioneel. Het geeft de gebruiker de juiste knoppen en juiste vorm van bediening zodat hij makkelijk zich door website heen navigeert. Zo lopen ze niet tegen problemen aan. 

Uiteraard is het design ook responsive. Steeds meer leads/klanten starten hun zoektocht op de mobiele telefoon. De website moet dus niet alleen perfect werken op desktop. Ook op mobiel moet het de juiste responsiveness hebben en correct werken. Anders haakt jouw klant al af aan het begin van de klantreis. En dat wil je zeker niet.

Dit geeft al direct aan dat een UX design moet aansluiten bij customer journey. In elke fase moet jij de juiste functionaliteiten bieden, de beste aanbiedingen en het mooiste design. Zo help jij een lead converteren naar klant. 

Samen aan de slag met UX design 

Een goed design heeft goed onderzoek als basis. Samen met jou gaan wij aan de slag met het perfect UX design. Wij helpen je je webshop laten groeien met een design. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op. 

Een website die converteert, klanten op de beste manier bedient en bovenal past bij jouw merk. Laten we starten aan de groei van jouw webshop.

Waarmee kan ik je helpen?

E-commerce Strategie & Roadmap

Een doordachte strategie ontwikkelen om je doel te behalen.

BI & Analytics

Data & Dashboards inzetten voor het maken van gefundeerde beslissingen.

Marketing Automation

Marketing Automation inzetten om leads/prospects efficiënter en beter te kwalificeren en aan je te binden.

E-commerce automatisering

Jouw e-commerce platform realiseren, schalen en verder optimaliseren.

SEO

Zoekmachine optimalisatie om organisch verkeer naar je webshop te verhogen.

SEA

Zoekmachine advertising om snel bezoekers naar je webshop te trekken.

Conversie optimalisatie

Meer conversie halen uit elke bezoeker van je webshop.

UX Design

Je klant centraal stellen door het inzetten van UX design.

E-commerce Partner van

Jouw E-commerce manager

Je weet dat je meer uit je webshop kunt halen maar hoe doe je dat? Ik help je bij het verbeteren van je webshop en het realiseren van meer groei.

Succes verhalen

Super fijne samenwerking. Korte lijnen en perfecte communicatie! Eindelijk iemand gevonden met veel kennis van magento 2.0
S. Van Oostenbrugee

Eigenaar, Handdoek.nl

Amanj is een bijzondere persoon met sterke werkethiek. Hij maakt waar wat hij belooft. Hij heeft ons geholpen met het realiseren van onze nieuwe webshop en daarna bezig met de verdere optimalisatie. Hij is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf geworden waarbij hij advies geeft op verschillende niveau’s.
J Farhanghi

CEO, Sigmatex B.V.

Snelle communicatie via mail en telefoon. Het team denkt mee en komt met creatieve oplossingen. Het uiteindelijke werk werd geleverd zoals afgesproken en de kwaliteit is top.
H. Willem

Eigenaar, PK

Laten we beginnen

Wil je groeien met je webshop? Laten we kennismaken.