Webshop marketing

Een webshop zonder marketing bestaat natuurlijk niet. Succesvolle marketing maakt het verschil tussen winst of verlies draaien. De marketingmethodes zijn talrijk. Denk maar aan SEO, SEA en natuurlijk social media marketing. Maar niet elke methode is succesvol voor jouw webshop. Daarnaast moet je hier je zeker niet op verkijken. Marketing is continue in verandering en je moet er ook altijd mee bezig blijven 

Wat kun je inzetten voor jouw marketing? 

Zoals al gezegd zijn er veel methodes in te zetten voor de marketing van je webshop, zoals:

  • Contentmarketing
  • Bloggen 
  • Ebooks 
  • E-mailmarketing 
  • Affiliate marketing 
  • SEO 
  • SEA 
  • Social media marketing 
  • Video marketing 

En hier houdt het niet op. Denk aan reviews onderhouden. Er zijn ontzettend veel manieren om bezoekers naar jouw webshop te trekken en er zijn ontzettend veel manieren om jouw klanten te behouden. Maar hoe doe je dat goed?

De juiste marketing inzetten voor jouw webshop 

Niet elke wijze van marketing draagt bij aan meer bezoekers voor jouw webshop. Waarschijnlijk heb je al verschillende strategieën geprobeerd. Het is goed om je te verdiepen in elke marketing techniek. Zet dus ook niet alles direct in, maar maak een bewust overweging welke strategie past bij jouw doelen. 

Daarnaast is het ontzettend belangrijk dat jouw marketing strategie doordacht is. Heb je geen duidelijk doelen, geen strategie en geen plan, dan zal het zeker mislukken. Uiteindelijk zal een marketing mix het meest succesvol zijn. 

Het uitzoeken van het juiste marketing plan voor jouw webshop is een langdurig proces. Hiervoor moet je een duidelijk basis hebben en concrete doelen. Vervolgens kun je marketingstrategieën testen en bijstellen. De kans bestaat dat een marketingstrategie eerst niet het gewenste resultaat oplevert. Het is een kwestie van testen en bijstellen. Alleen dan vind jij de beste strategie voor jouw doelen. 

Online marketing is ingewikkeld en vereist zeker kennis. Daarom zien we ook vaak dat veel webshop eigenaren de verkeerde strategie inzetten of niet op de juiste wijze. Samen met eSavvy gaan wij niet alleen op zoek naar de juiste marketingmix, maar ook de juiste kennis en resources. Wij helpen je aan succesvolle marketing, zodat jij jouw doelen bereikt.

Je wilt meer kennis inzetten, je proces of technische infrastructuur verbeteren?
Laten we samen een strategie en plan maken!

Waarmee kan ik je helpen?

E-commerce Strategie & Roadmap

Een doordachte strategie ontwikkelen om je doel te behalen.

BI & Analytics

Data & Dashboards inzetten voor het maken van gefundeerde beslissingen.

Marketing Automation

Marketing Automation inzetten om leads/prospects efficiënter en beter te kwalificeren en aan je te binden.

E-commerce automatisering

Jouw e-commerce platform realiseren, schalen en verder optimaliseren.

SEO

Zoekmachine optimalisatie om organisch verkeer naar je webshop te verhogen.

SEA

Zoekmachine advertising om snel bezoekers naar je webshop te trekken.

Conversie optimalisatie

Meer conversie halen uit elke bezoeker van je webshop.

UX Design

Je klant centraal stellen door het inzetten van UX design.

E-commerce Partner van

Jouw E-commerce manager

Je weet dat je meer uit je webshop kunt halen maar hoe doe je dat? Ik help je bij het verbeteren van je webshop en het realiseren van meer groei.

Succes verhalen

Super fijne samenwerking. Korte lijnen en perfecte communicatie! Eindelijk iemand gevonden met veel kennis van magento 2.0
S. Van Oostenbrugee

Eigenaar, Handdoek.nl

Amanj is een bijzondere persoon met sterke werkethiek. Hij maakt waar wat hij belooft. Hij heeft ons geholpen met het realiseren van onze nieuwe webshop en daarna bezig met de verdere optimalisatie. Hij is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf geworden waarbij hij advies geeft op verschillende niveau’s.
J Farhanghi

CEO, Sigmatex B.V.

Snelle communicatie via mail en telefoon. Het team denkt mee en komt met creatieve oplossingen. Het uiteindelijke werk werd geleverd zoals afgesproken en de kwaliteit is top.
H. Willem

Eigenaar, PK

Laten we beginnen

Wil je groeien met je webshop? Laten we kennismaken.